"#3.Я отримав міжнародне поштове відправлення у якому мені надіслали телефон. Як мені його зареєструвати у базі кодів IMEI?
Для реєстрації кодів IMEI телефонів, які було отримано у міжнародних поштових відправленнях Вам необхідно написати заяву встановленого законодавством зразка та направити її на адресу Українського державного центру радіочастот: 03179, м. Київ, проспект Перемоги, 15 км. Форма заяви знаходиться у розділі „Зразок заяви”. До заяви необхідно додати один із наступних документів, які передбачені Порядком та умовами здійснення митного контролю здійснення митного контролю товарів та інших предметів, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон у міжнародних поштових відправленнях (затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 25.12.02 № 1948)
1. митна декларація CN 23, використання якої обов’язкове під час переміщення (пересилання) посилок, відправлень прискореної пошти „EMS” та можливе у разі переміщення (пересилання) відправлень з оголошеною цінністю;
2. ярлик „Митниця CN 22”, використання якого обов’язкове під час переміщення (пересилання) дрібних пакетів, мішків „М” і відправлень прискореної пошти „EMS” з вкладенням письмової кореспонденції та можливе у разі пересилання бандеролей;
3. вантажна митна декларація – у випадках, передбачених законодавством.
4. акт визначеної форми про наявні у відправленні товари та інші предмети, який складається працівником поштового оператора у разі недекларування відправником товарів та інших предметів або відсутності митної декларації CN 23 (ярлика „Митниця CN 22”) до відправлення, що надійшло на адресу громадянина.
#4.Я отримав міжнародне експрес-відправлення у якому мені надіслали телефон. Як мені його зареєструвати у базі кодів IMEI?
Для реєстрації кодів IMEI телефонів, які було отримано у міжнародних поштових відправленнях Вам необхідно написати заяву встановленого законодавством зразка та направити її на адресу Українського державного центру радіочастот: 03179, м. Київ, проспект Перемоги, 15 км. Форма заяви знаходиться у розділі „Зразок заяви”. До заяви необхідно додати один із наступних документів, які передбачені Порядком та умовами здійснення митного контролю здійснення митного контролю товарів та інших предметів, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон у міжнародних експрес-відправленнях (затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 25.12.02 № 1948)
1. митна декларація М 16 – у разі надходження відправлень на адреси громадян;
2. митна декларація – у разі пересилання відправлень громадянами;
3. вантажна митна декларація – у випадках, передбачених законодавством.
#5.Що таке відправлення „EMS”?
Відправлення „EMS” – міжнародне реєстроване поштове відправлення з вкладенням документів та/або товарів, що приймається, перевозиться і доставляється найшвидшим способом.
#6.Я отримав в міжнародному поштовому відправленні телефон, придбаний в закордонному електронному магазині (який знаходиться за межами України), як мені зареєструвати код IMEI придбаного телефону у базі кодів IMEI?
У разі придбання телефону в електронному магазині (Інтернет-магазині), який знаходиться за межами України, він надсилається покупцеві за допомогою міжнародного поштового відправлення або міжнародного експрес-відправлення.
Для реєстрації кодів IMEI телефонів, які було отримано у міжнародних відправленнях Вам необхідно написати заяву встановленого законодавством зразка та направити її на адресу Українського державного центру радіочастот: 03179, м. Київ, проспект Перемоги, 15 км. Форма заяви знаходиться у розділі „Зразок заяви”. До заяви необхідно додати один із документів, які визначені для міжнародних поштових відправлень у відповіді на третє запитання, та для міжнародних поштових відправлень у відповіді на четверте запитання."