• Добро пожаловать на форум умных покупателей! Присоединяйтесь к нашей уютной компании и участвуйте в обсуждениях – Регистрация

Получение посылки на почте, Украина.

• Автор темы A_r_i_s_t_o_k_r_a_t
  • Дата начала
A_r_i_s_t_o_k_r_a_t

A_r_i_s_t_o_k_r_a_t

Новичок
Баллы
0
Вот... Вторая тема за сегодня. По головке не погладят :)
Читал ЧаВо, но там по Росии а не по Украине.
На какой Закон(или другой нормативно-правовой) можно ссылаться доказывая тётке на почте что я имею право вскрывать посылку до того как подписался о получении?
:Yahoo!:

A_r_i_s_t_o_k_r_a_t

A_r_i_s_t_o_k_r_a_t

Новичок
Баллы
0
Так как никто мне не ответил, отвечаю вам я :D
Покопавшись на сайте УкрПочты и ВРУ я нашёл:
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 5 березня 2009 р. N 270

Київ

Про затвердження Правил надання послуг поштового зв'язку
пУНКТИ:
107. Під час видачі поштових відправлень з оголошеною цінністю, дрібних пакетів, посилок, мішків "М" працівник поштового зв'язку перевіряє їх масу. За бажанням одержувача такі відправлення можуть розкриватися в його присутності в об'єкті поштового зв'язку за додаткову плату.

108. Поштові відправлення з позначкою "З описом" та поштові відправлення, щодо яких складено відповідний акт, розкриваються працівником поштового зв'язку у присутності одержувача на його вимогу.
У разі коли під час розкриття таких поштових відправлень нестачу, пошкодження, зіпсуття чи заміну вкладення не буде виявлено, видача їх проводиться в установленому порядку. У разі виявлення нестачі, заміни, повного або часткового пошкодження чи зіпсуття вкладення працівник поштового зв'язку складає акт у трьох примірниках, який підписується ним, керівником об'єкта поштового зв'язку і одержувачем. Один примірник акта видається одержувачу.
У разі коли одержувач не вимагає розкриття поштового відправлення, що надійшло з позначкою "З описом", перевірці підлягає лише його маса, про що працівник поштового зв'язку робить позначку на зворотному боці повідомлення про надходження, яка засвідчується підписом одержувача.

Роздрукую і покажу бабкам на пошті!!!! ;-)

Вы правила форума давно перечитывали? Helga

Neposeda_ua

Neposeda_ua

Продвинутый
Баллы
411
A_r_i_s_t_o_k_r_a_t
Отлично. То что искал.
Helga
Если это возможено, прилепите эту тему в песочнице. :)

S

strelb

Продвинутый
Баллы
219
Neposeda_ua

Neposeda_ua

Продвинутый
Баллы
411
Neposeda_ua

Neposeda_ua

Продвинутый
Баллы
411
и сколько это удовольствие будет стоить?
Сам спросил, сам и отвечу.
Созванивался я с Главпочтампом в Киеве и мне сказали, что такая формулировка "за додаткову плату" дествительно существует в Постанове, но такого тарифа ещё не разработано. :) Тоесть такая процедура: абсолютно БЕСПЛАТНА! :)

Live