Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нем неправильно. Необходимо обновить браузер или попробовать использовать другой.
Это не диагноз ,а личный опыт, мне мил человек уже 45 лет . И параноей я называю чуть-чуть лишнюю предосторожность . И давайте не будем переходить на личности и взаимокомплименты .
только что висящий Киев РЕЗКО очутился в 20 (36) 24.04.2013. Відправлення в процесі оброблення. Востаннє воно зареєстроване в об’єкті поштового зв’язку Київ міська дирекція ДОП Лівобережного поштамту роб з індексом 02000.
я думаю здесь может быть только одно объяснение... сроки доставки нужно соблюдать. поэтому, в первую очередь сортируют край географии, нас то меньше, чем столичных заказчиков...
Это не диагноз ,а личный опыт, мне мил человек уже 45 лет . И параноей я называю чуть-чуть лишнюю предосторожность . И давайте не будем переходить на личности и взаимокомплименты .
у меня тож, голова уже почти бела, и разница в пару годков для нас с Вами ничего не имеет, и я тож не менее предосторожен. Но .... Замяли
У самого во Франкфурте застряли, я по ним не парюсь, просто сроки растянулись ну очень на долго, но 46 дней на ЭКСПОРТЕ в Китае????? и ни какого движа ни где, я по всем уже поисковикам прошелся, бестолку ( Такая же посыль на два дня позже купленная у того же продавца, уже у меня с неделю как на руках, а тут бред какой-то ( Продавца я понимаю, он быстро упаковал и на почту отнёс, ему плюс конечно, ну а меня ещё успокоить? - мол не парься, я тебе ещё вышлю с компенсацией, я б и не парился )))) а так и не знаю что думать
вот ведь в чем проблема,у меня по 5 отправлениям 44 день с момента оплаты,проду объяснил,что готов еще ждать,но диспуты открою.Сказал ОК,но попросил, как получу,(эт если получу)сразу закрыть.Короче,еще смело 2о дней+
Дочапала моя посылочка :Yahoo!: . Сьогодні вступила на рідну землю. Экспорт от 29.03.2013. Чайна пост. В пути - 35 дней до кордона. Пищать, а лізуть ...
Сам в шоке. 4 посылки от разных продавцов в разное время были отправлены мне, соответственно и поступление на почту и вылет у них разный по времени, так вот 2 и 4 уже поступили в киев, а вот 1 и 3 нету хотя полет посылки №1 даж карту сделал. вон выше пост
Vitaliy00075, Тут история похлеще будет . Намедни, три мои посылки встретились во Франкфурте (18.04.2013). Одна из них вчерась в Киеве засветилась, вторую вернули в Пекин, а по третьей трек молчит пока. Чудасія якась :(. На ум приходят приключения когда-то всеми любимых героев, агентов Малдера и Скалдера, точнее ключевая фраза сериала : "Істина за межами досяжного"
ну тож ток мыло обозначил,ладно,наберусь терпения.
Добавлено спустя 20 мин. 46 сек. Обoсраться и не жить,вот ответ на мой запрос,по ходу с 21.04 самолет с посылкой в Киеве((((((((( ИЗВИНИТЕ,НО ЭТ НАГЛОСТЬ,СО СТОРОНЫ УКРПОЧТЫ
(рубрика «Відстеження пересилання поштових відправлень»), поштове відправлення за № RB379560170CN не зареєстровано, оскільки воно не надходило на територію України. У пошуковій системі на сайті нашого підприємства надається інформація про останні події з міжнародними реєстрованими поштовими відправленнями, які відбуваються лише на території України. Стосовно термінів обробки та доставки міжнародних поштових відправлень інформуємо, що у їх пересиланні задіяні як мінімум дві країни і загальний строк пересилання включає строк пересилання по Україні, строк пересилання між країнами та строк пересилання в країні призначення до адресата і залежить від роботи поштових служб як України так і країни подання. У відповідності до вимог Актів Всесвітнього поштового союзу (Женева, 2008 р.) (далі Акти ВПС), виконання яких є обов’язковим для всіх країн-членів ВПС, кожна країна подання міжнародних поштових відправлень зобов’язана забезпечити їх направлення до місць призначення завжди найшвидшими шляхами і з використанням найнадійніших засобів, які обирає самостійно. Зазначений на сайті УДППЗ «Укрпошта» термін пересилання листів з Китаю до України (10,2 дні) це визначений в результаті проведення контрольної перевірки фактичний середній строк пересилання простого авіа листа. Якщо це міжнародне реєстроване поштове відправлення, то пересилання здійснюється з припискою його до службової документації на всіх етапах пересилання і відстежується пошуковою системою, але має більші терміни пересилання. Ураховуючи це, на жаль, призначений оператор України ніяким чином не може вплинути на обраний призначеним оператором Китаю шлях направлення міжнародної пошти призначенням до нашої країни. Водночас доводимо до Вашого відома, що відповідно до законодавства України для проведення документальної перевірки по шляху пересилання будь-якого міжнародного реєстрованого поштового відправлення необхідно звертатися до об’єкта поштового зв’язку із заявою щодо його розшуку (така заява може подаватися як відправником, так і адресатом поштового відправлення, або уповноваженою ними особою). Під час подання заяви необхідно обов’язково пред’явити документ, що посвідчує особу, та розрахунковий документ про прийняття поштового відправлення для пересилання. У заяві зазначається: вид, категорія та номер поштового відправлення, місце та дата його прийняття для пересилання, прізвище, ім’я та по батькові (для юридичних осіб – найменування), повні поштові адреси відправника та адресата, дані пред’явленого документа, що посвідчує особу заявника. Відповідно до положень вищезгаданих Актів ВПС заяви про розшук подаються протягом шести місяців від дня, наступного за днем подання поштового відправлення для пересилання. Поштові відправлення до моменту вручення їх одержувачам є власністю відправників, тому для більш результативного розшуку міжнародного реєстрованого поштового відправлення доцільно звертатися саме відправнику із заявою безпосередньо до об’єкта поштового зв’язку його місця приймання. Дякуємо за звернення.
Добавлено спустя 7 мин. 37 сек. а где же,**,оно находится,как не на территории........по ходу Нас е................бут,а мы крепчаем
А то что будет ??? ну давайте матом поругаемся дома на кухне, выпустим пар и будем дальше ждать. Мое мнение - те разборы "банкротств" авиакомпаний вот сейчас нам боком вылазят. Хапнуть они хапнули авиакомпании а что дальше делать ума уже нету