• Добро пожаловать на форум умных покупателей! Присоединяйтесь к нашей уютной компании и участвуйте в обсуждениях – Регистрация

PayPal кидает. Куда жаловаться?

N

nikolas 222

Начинающий
Баллы
21
Попробуйте обратиться в русскую поддержку пайпал.Найдите кого-нибудь кто знает русский и опишите все как есть,приложите скрины, доки какие есть. Обратитесь в Ибей с этим же вопросом. У Ибея 60дней вроде бы защита,даже если срок прошел все равно обратитесь,были случаи ,что срок прошел,а Ибей разруливал проблему,ну и просто надо же козлу как -то репутацию попортить.А чарджбек по срокам смотрите,если есть время то долбите пайпал и Ибей. Чарджбек в последнюю очередь.

C

cobovo

Новичок
Баллы
1
Хлопці як бачите час напевно вийшов для еBAy, відправлення моє було аж від 26.11.2015 тобто два місяці тому. Якщо можна то куди писати про таку ситуацію саме на еBAY.
PAYPAL дуже дивно себе повів, після програного диспуту з формулюванням, що по вашому треку нічого не відслідковується. Близько місяця просто ігнорував мої листи із доказами. Вже 25.12.2015 у мене на руках були всі необхідні докази як тоді мені здавалося. За цей час я назбирав достаню базу. Офіційну відповідь від USPS про те що це технічна проблема із відображанням треку. Також офіційно отримав листа від USPS про доставку хоч і не в срок але все таки. Після того як я написав на executiveoffice Саппорт пейпала мені повідомив, що я надав достатньо інформації для перегляду справи і відкрив апеляцію. Розглядав близько 3 неділь і закрив з попереднім формулюванням. Таке враження що ніхто нічого навіть не дивився.

bon2013

bon2013

Крутой иБаер
Баллы
688
У ебэй защита:

Обращайтесь в банк, больше вам ни кто не поможет, ищите на форуме темы по чарджбеку и вникайте,
Читать то по русски умеете :)

C

cobovo

Новичок
Баллы
1
Вирішив всетаки відписати. Гроші повернув. Це головне. Прийшлось чекати аж весь термін 176 днів. Це печаль...
І хотілося б трішки висвітлити як вів себе пейпал.
І так після того як розпочав процедуру, десь на десятий день, я отримав листа, що пейпал тяжко працює із вирішення цієї проблеми. (рис1) Також в листі мене просили закрити цей чарджбек в Resolution Center, якщо проблему вирішено. Ну звісно я відкрив чарджбек бо мені нічого робити. Зауважу перейшовши в свій акаунт пейпала: дійсно був відкритий диспут, де нічого не коментувалося тільки те, що мені не потрібно нічого робити. (рис2) Та ось коли пройшло десь 20 днів, цей кейс закрили і там зявилася ціла графа із доказами???? Які я типу не завантажив - не надав.(рис3). А як їх завантажити? Де хоч якісь для цього інструменти-це по перше. По друге -до цього, коли був сам диспут, а потім ще апеляція, я надав доказів із поясненнями на цілу теку. Де вони? Чому їх не додали. Далі звісно диспут закрили вже в трейте, на цей раз проявивши оригінальність і вказали причиною те що я не надав доказів.(рис4) Перші два рази причиною було те, що вони не могли встановити- факт отримання продавцем взад свого непотрібу.
Побачивши такий вирок -я в холодному поту телефоную до оператора банку і розповідаю ситуацію. Він мені повідомив, що спір не закритий (пейпал не може його закрити) і тепер пейпал не вирішує - чи повертати мені гоші чи ні. Цей диспут буде розглядати VISA.
Але зверніть увагу, як підло вів себе PayPal. Більше того опісля закриття диспуту на палці, мені без будь-яких повідомлень, вімкнули подвійну конвертацію. Я звернувся в пейпал за поясненнями та не струмуючи себе попросив повернути нараховану мзду. Прямо так і сказавши, що Пейпал вкрав ці гроші. Зауважу,що платив я із валютної карти. На що отимав відписку, що пейпал тут ні дочого і це все банк. Ну звісно я повірив чим скотам.
Проте хочу сказати ДЯКУЮ поштовим службам USPS -(тут особливо, що надали інфомацію із підтвердженняя про врученя посилки відправнику), та Укрпошті-департаменту із рекламацій.
Резюмуючи: Пейпал це добре, проте він не гарантує захисту від самого себе тобто пейпала. Найкращий захист це ви самі.
Пейпал викуси.

Вложения

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    92 КБ · Просмотры: 148
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    51.3 КБ · Просмотры: 136
  • Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    66.6 КБ · Просмотры: 126
  • Untitled-4.jpg
    Untitled-4.jpg
    41.8 КБ · Просмотры: 130
P

Phara77

Продвинутый
Баллы
221
именно из-за таких решений уже давно не оформляю возвраты.
попробовал кейс открыть - вынесли решение о возврате - и все, на этом тихо соплю и сержусь. ибо и так потери, и так - как и крути, а в обиде покупатель

Live