Вирішив всетаки відписати. Гроші повернув. Це головне. Прийшлось чекати аж весь термін 176 днів. Це печаль...
І хотілося б трішки висвітлити як вів себе пейпал.
І так після того як розпочав процедуру, десь на десятий день, я отримав листа, що пейпал тяжко працює із вирішення цієї проблеми. (рис1) Також в листі мене просили закрити цей чарджбек в Resolution Center, якщо проблему вирішено. Ну звісно я відкрив чарджбек бо мені нічого робити. Зауважу перейшовши в свій акаунт пейпала: дійсно був відкритий диспут, де нічого не коментувалося тільки те, що мені не потрібно нічого робити. (рис2) Та ось коли пройшло десь 20 днів, цей кейс закрили і там зявилася ціла графа із доказами???? Які я типу не завантажив - не надав.(рис3). А як їх завантажити? Де хоч якісь для цього інструменти-це по перше. По друге -до цього, коли був сам диспут, а потім ще апеляція, я надав доказів із поясненнями на цілу теку. Де вони? Чому їх не додали. Далі звісно диспут закрили вже в трейте, на цей раз проявивши оригінальність і вказали причиною те що я не надав доказів.(рис4) Перші два рази причиною було те, що вони не могли встановити- факт отримання продавцем взад свого непотрібу.
Побачивши такий вирок -я в холодному поту телефоную до оператора банку і розповідаю ситуацію. Він мені повідомив, що спір не закритий (пейпал не може його закрити) і тепер пейпал не вирішує - чи повертати мені гоші чи ні. Цей диспут буде розглядати VISA.
Але зверніть увагу, як підло вів себе PayPal. Більше того опісля закриття диспуту на палці, мені без будь-яких повідомлень, вімкнули подвійну конвертацію. Я звернувся в пейпал за поясненнями та не струмуючи себе попросив повернути нараховану мзду. Прямо так і сказавши, що Пейпал вкрав ці гроші. Зауважу,що платив я із валютної карти. На що отимав відписку, що пейпал тут ні дочого і це все банк. Ну звісно я повірив чим скотам.
Проте хочу сказати ДЯКУЮ поштовим службам USPS -(тут особливо, що надали інфомацію із підтвердженняя про врученя посилки відправнику), та Укрпошті-департаменту із рекламацій.
Резюмуючи: Пейпал це добре, проте він не гарантує захисту від самого себе тобто пейпала. Найкращий захист це ви самі.
Пейпал викуси.