Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нем неправильно. Необходимо обновить браузер или попробовать использовать другой.
Dec 17, 2009 Я заплатила за пальто $89.99 USD Shipping & Handling via USPS Priority Mail International (includes any seller handling fees): $44.95 USD Shipping Insurance : -- Total: $134.94 USD. После того как не получила к 17.01., написала продавцу. Получила ответ: Jan-18-10 15:38:35 PST
Hello, Thank you for purchasing from me on eBay. Your package was sent the day after payment was received. For unknown reasons it was recently returned to me by the USPS. I immediately reconfirmed your address with both eBay & PayPal & resent same day. It should arrive soon. Please keep me posted as to when it arrives & how you like it. I am sorry for this unexpected delay caused by the USPS. I have taken care of the second shipping for you which is not a problem. Hopefully, there is no problem at the delivery location that would have caused it to come back to me. We'd like to ask you to leave us positive feedback & 5 Star seller ratings. This allows us to save on eBay fees & pass on these savings to our customers. A 4 Star Rating is a poor rating according to eBay. If we provided anything less than 5 Star service, please contact us and allow us the opportunity to fix the problem. Have a great day. Please confirm receipt of this email so I know you have it.
Итог пальто все еще не получено. Что делать? У продавца 99,1% рейтинг 2652. С одной стороны я понимаю, что оно с 18 января может и не успеть дойти, но 45 дней закончатся, и я вообще не смогу начать кейс?
Итог пальто все еще не получено. Что делать? У продавца 99,1% рейтинг 2652. С одной стороны я понимаю, что оно с 18 января может и не успеть дойти, но 45 дней закончатся, и я вообще не смогу начать кейс?
Кейс надо открывать на 43-44 день. Прод достаточно внятно описал причину задержки, вина почты а не его вина. У приорити есть трекинг попросите его и посмотрите где сейчас находится отправление :wink:
Нельзя, конечно, ничего исключать... даже жизнь на Марсе :wink: , но, :wink: имхо, история какая-то мутная. Я получил несколько сот посылок со всего мира и НИ РАЗУ посылка не возвращалась отправителю. Если она действительно возвратилась как пишет прод и это произошло по его вине, то, ИМХО, он сам себе злобный буратино.