• Добро пожаловать на форум умных покупателей! Присоединяйтесь к нашей уютной компании и участвуйте в обсуждениях – Регистрация

На ввоз телефонов в Украину не надо будет брать разрешение

doom2

doom2

Новичок
Баллы
0
:lol: У меня таможня накрыла два телефона, вот я уже думал что пришол конец, и отправят назад... порылса я на форуме и нашол телефон в Дирекцыю обработки и перевозки почты,
позвонил я кароче туда...начял розбиратса, мне сказали что отправели мне уведомление для того чтобы получить розрешение у Укрчастотнадзора., ну ето пройденый вариант, все знают что ничего не выйдет, так как телефоны китайские...
Ну я тогда я ей говорю, я хочу чтобы вы отправили телефоны назад, так как Укрчастотнадзор розрешение мне не даст, в ответ мне говорят, я Вам скажу посекрету, вы пока не спешыте их отправлять, сечяс готовитса Указ по отмене розрешений на ввоз телефонов, и их можно будет привозить без розрешения, ето должно быть в ближайшое время, так что лутше подождите... :lol:

Народ хто чё слышал? скоро ето будет?

D

_deadhead_

Новичок
Баллы
0
doom2
А то ты не видишь что в стране творится. Никто не будет ничего пока делать (как не делает уже 4,5 года). Телефоны не в почете. Если надо - депутатики себе Vertu платиновые берут и не парятся - могут слетать в бутик в Париж и пронести через дип.выход аэропорта.
Так что надейся и жди

doom2

doom2

Новичок
Баллы
0
doom2
А то ты не видишь что в стране творится. Никто не будет ничего пока делать (как не делает уже 4,5 года). Телефоны не в почете. Если надо - депутатики себе Vertu платиновые берут и не парятся - могут слетать в бутик в Париж и пронести через дип.выход аэропорта.
Так что надейся и жди

До нового года можно было провозить без документов, теперь запороли, и возможна вернут всё обратно...

D

_deadhead_

Новичок
Баллы
0
doom2
Неправда это. Уже ДАВНО (годы) нельзя провозить без сертификата. Просто раньше тетя Йуля не рулила таможней и таможенникам было глубоко пофиг на твой телефон, когда он мог пропустить контейнер с такими же телефонами и сразу получить нереальную кучу бабла. Теперь же он все бабло отдает йуле и еще есть и план по сборам в казну (а ты думаешь с кого возьмут, с тех, кто контрабас везет?)
Вот и шарят по всем посылкам и снимают бабло с обычных людей - план по сборам выполняют. А потому шо крыза

doom2

doom2

Новичок
Баллы
0
doom2
Неправда это. Уже ДАВНО (годы) нельзя провозить без сертификата. Просто раньше тетя Йуля не рулила таможней и таможенникам было глубоко пофиг на твой телефон, когда он мог пропустить контейнер с такими же телефонами и сразу получить нереальную кучу бабла. Теперь же он все бабло отдает йуле и еще есть и план по сборам в казну (а ты думаешь с кого возьмут, с тех, кто контрабас везет?)
Вот и шарят по всем посылкам и снимают бабло с обычных людей - план по сборам выполняют. А потому шо крыза

Я имею в виду что, Укрпочтой до 2 телефонов не надо было даже розрешения

D

_deadhead_

Новичок
Баллы
0
doom2
Это тоже неправда... вообще такой нормы ни в одном нашем шизанутом законе нет.
Есть норма про 200 Евро, 20 штук однотипного товара и вес 50 кг

Y

Yurij

Powerseller
Баллы
646
_deadhead_ учите лучше матчасть

D

_deadhead_

Новичок
Баллы
0
Yurij
Поконкретнее где я ошибся или ссылку на акты, постановления опровергающие мои посты.

Y

Yurij

Powerseller
Баллы
646
D

_deadhead_

Новичок
Баллы
0
Yurij
Ха три раза. Где постановление правительства про отмену сего? Если нет, то оно не отменено и прекрасно работает. Что и будет наблюдать doom2 и нам отпишет

Y

Yurij

Powerseller
Баллы
646
_deadhead_ про отмену чего именно? :wink:

D

_deadhead_

Новичок
Баллы
0
Yurij
4. Звернутись до Кабінету Міністрів України з пропозиціями щодо питань, які стосуються рішень Держпідприємництва від 27.05.2008 № 46 та № 47, якими пропонується скасувати рішення НКРЗ від 20.06.2007 № 802 «Про затвердження Положення про надання дозволів на ввезення з-за кордону в Україну радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв»
Вот именно это решение НКРЗ? И как ты думаешь почему тормозят все телефоны уже сейчас, спустя полгода после решения?

Y

Yurij

Powerseller
Баллы
646
_deadhead_
Где постановление правительства про отмену сего?
Не постановление правительства :wink: , а

Рішення №1067 від 10.06.2008
Рішення “Про етапи впровадження рішень НКРЗ від 20.06.2007 №№ 802, 803“
10.06.2008 № 1067

Розглянувши рішення Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва (далі - Держпідприємництво) від 27.05.2008 № 46 та № 47, якими Держпідприємництво пропонує скасувати рішення НКРЗ від 20.06.2007 № 802 «Про затвердження Положення про надання дозволів на ввезення з-за кордону в Україну радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв» та № 803 «Про затвердження Порядку реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв», та листи суб’єктів господарювання щодо реалізації вимог вищезазначених рішень Держпідприємництва, Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
ВИРІШИЛА:

1. Українському державному центру радіочастот та Державній інспекції зв’язку до 30.09.2008 завершити аудит залишків радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, які ввезені на територію України до 10.06.2008.

2. Створити робочу групу з питань внесення змін до Положення про надання дозволів на ввезення з-за кордону в Україну радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв та Порядку реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв.

3. Управлінню радіочастот до 30.09.2008 провести базове відстеження результативності регуляторного впливу рішень НКРЗ від 20.06.2007 № 802 та № 803 щодо порядку ввезення та реалізації радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв.

4. Звернутись до Кабінету Міністрів України з пропозиціями щодо питань, які стосуються рішень Держпідприємництва від 27.05.2008 № 46 та № 47, якими пропонується скасувати рішення НКРЗ від 20.06.2007 № 802 «Про затвердження Положення про надання дозволів на ввезення з-за кордону в Україну радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв» та № 803 «Про затвердження Порядку реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв».

1 серпня 2008
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА

ПОВІДОМЛЯЄ:

Державним комітетом України з питань регуляторної політики та підприємництва було прийнято рішення від 27.05.2008 № 46 “Про необхідність усунення порушень Національною комісією з питань регулювання зв’язку України принципів державної регуляторної політики згідно з вимогами Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” щодо пропозицій скасувати рішення від 20.06.2007 № 802 «Про затвердження Положення про надання дозволів на ввезення з-за кордону в Україну радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв», як таке, що не відповідає основним принципам державної регуляторної політики.

Відповідно до частини першої статті 28 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” рішення спеціально уповноваженого органу про необхідність усунення порушень принципів державної регуляторної політики підлягає виконанню органом виконавчої влади, щодо регуляторного акта якого було прийняте це рішення, у двомісячний строк з дня прийняття такого рішення.

Враховуючи згоду Національної комісії з питань регулювання зв’язку України щодо скасування свого рішення, у відповідності до листа від 09.07.2008 № 01-3968/152, направленого до Держкомпідприємництва, та виходячи зі змісту повноважень Комітету, регламентованих частиною п’ятою статті 28 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” повідомляємо, що дія рішення від 20.06.2007 № 802 «Про затвердження Положення про надання дозволів на ввезення з-за кордону в Україну радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв» зупиняється з 28 липня 2008 року.

И как следствие,
рішення НКРЗ від 20.06.2007 № 802 «Про затвердження Положення про надання дозволів на ввезення з-за кордону в Україну радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв» та № 803 «Про затвердження Порядку реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв»,
удалены 17 августа 2008 года из гос реестра и на настоящий момент имеют статус "Скасовано".
Или для Вас Минюст Украины ничего не значит?

Впрочем, все это я описал в сообщении, на которое дал ссылку, Вы опять не внимательны.

И как ты думаешь почему тормозят все телефоны уже сейчас, спустя полгода после решения?

Начали стопорить не сейчас, а с января. Почему начали стопорить почту только с января, а не раньше - я не знаю. Возможно связано с какими то бюрократическими заморочками.[/quote]

B

barabuka

Новичок
Баллы
0
Live

Вверх
Live